CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Software

Bitdefender cashback - cumpara antivirus internet security GravityZone Box si castiga bani

Bitdefender logo cumpara antivirus internet security GravityZone Box si castiga bani online
Primesti pana la 10.765% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Eur)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Bitdefender

Cashback cu Bitdefender castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de antivirus internet security GravityZone Box inapoiem o parte din bani

Antivirus internet security GravityZone Box

Bitdefender software de securitate apreciat, situat pe primul loc in clasa sa de produse si recunoscut an de an de catre laboratoare independente, experti in calculatoare si utilizatori multumiti.
Securizarea infrastructurii hibride: oferim solutii unice pentru intreprinderi, construite de la sol pentru a asigura medii hibride virtuale si fizice distribuite de la o singura consola. Pioniereaza securitatea IoT si Smart Home: Bitdefender BOX, o solutie de baza pentru hardware, ofera un singur pachet capacitatea de a proteja toate dispozitivele conectate prezente in gospodarie, chiar si cele care nu pot fi protejate de software-urile de securitate traditionale.
Cu o infrastructura globala de furnizare a securitatii care protejeaza jumatate de miliard de puncte de vedere, solutii vizionare si o multime de premii, suntem din 2001 un furnizor de incredere de securitate.

Securitate pentru PC Mac Android iOs

Bitdefender Antivirus Plus, protectie esentiala in timp real pentru PC-urile cu sistem de operare Windows, impotriva tuturor virusilor si atacurilor ransomware. Previne amenintarile de tip phishing si fraudele online atunci cand faci cumparaturi, tranzactii bancare sau navighezi pe internet.
Bitdefender Total Security 2020, detectie imbatabila a amenintarilor, pentru a opri atacurile malware sofisticate, cu straturi multiple de securitate, iti protejeaza documentele, fotografiile si videoclipurile impotriva tuturor amenintarilor noi si emergente, inclusiv ransomware si malware. Protejeaza-ti de hackeri informatiile bancare, parolele si fisierele descarcate atunci cand folosesti retele Wi-Fi, in special retele publice. Bitdefender Total Security 2020 iti ofera cea mai buna protectie anti-malware impotriva amenintarilor electronice pentru toate sisteme de operare importante.
Bitdefender INTERNET SECURITY, protectie avansata impotriva amenintarilor de pe Internet pentru PC-urile cu Windows, firewall si protectie camera web.
Bitdefender PREMIUM SECURITY, trafic VPN nelimitat, premium. Protectie online completa pentru dispozitive Windows, macOS, Android si iOS. Firewall si protectie camera web.
Bitdefender BOX, protectie locala si la nivel de retea pentru dispozitivele tale Windows, macOS, iOS si Android, acasa si in deplasare. Blocheaza programele malware, furtul de parole, furtul de identitate si atacurile hackerilor in cazul tuturor dispozitivelor tale conectate la Internet – chiar si in cazul acelora care nu au un sistem de operare.
Bitdefender FAMILY PACK, mentine-ti familia in siguranta protejand pana la 15 dispozitive, protectie totala pentru Windows, macOS, Android si iOS, firewall si protectie camera web, optimizare dispozitiv.

Bitdefender GravityZone Business Security

Cea mai buna protectie, cea mai buna performanta, GravityZone este cotata in mod continuu ca fiind numarul 1 in cadrul testelor de securitate independente, garantand o securitate de incredere pentru companii, indiferent de dimensiunea acestora. Platforma Bitdefender cu multiple niveluri de protectie, de generatie urmatoare, utilizeaza o arhitectura adaptiva, care include functii de control al endpoint-urilor, preventie, detectie, remediere si vizibilitate. Puneti capat atacurilor de tip phishing la scara larga, atacurilor targetate, fraudelor de tip CEO fraud si malware-ului inainte ca acestea sa devina o problema.

GravityZone pentru centrele de date si cloud

Conceputa pentru centrele de date definite de software, GravityZone este o platforma de securitate pentru sarcinile de lucru in cloud, detinatoare a numeroase premii, care livreaza sisteme de protectie de avangarda, cu mai multe straturi, asigurand in acelasi timp viteza de raspuns a specialistilor IT, eficienta operationala si reducerea costurilor referitoare la infrastructura. GravityZone Bitdefender minimizeaza impactul securitatii asupra resurselor sistemului, maximizand atat densitatea virtualizarii (pentru a reduce amprenta la nivelul infrastructurii), cat si performanta aplicatiilor (pentru a imbunatati experienta utilizatorului). Observati cat de usor este utilizata si integrata solutia Bitdefender GravityZone atat la fata locului cat si in cloud-ul VMware de pe serverele vCenter bazate pe AWS, ceea ce asigura un timp mai scurt pana la atingerea nivelului de securitate vizat si maximizeaza eficienta operatiunilor de securitate in cloud-ul hibrid.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Fiverr cashback - cumpara web design grafica video animatie programare SEO si castiga bani online
Cashback 14 Lei
Antivirus kaspersky cashback - cumpara licenta antivirus android, PC si castiga bani online
Cashback 10%
NordVPN cashback - cumpara servicii VPN, aplicatie VPN telefon, server si castiga bani online
Cashback 20%
Corel cashback - cumpara CorelDRAW Graphics Suite PaintShop Pro VideoStudio si castiga bani online
Cashback 5%
Software Deals logo cumpara licente windows 10, office 2016 si castiga bani online
Cashback 5%

Bitdefender cashback - cumpara antivirus internet security GravityZone Box si castiga bani online

Categorii disponibile in Bitdefender

  • Software

Termeni si conditii suplimentare la comisioane

Pentru clientii noi care cumpara Bitdefender Box cashback 25.9 Lei
Pentru clientii noi care cumpara Bitdefender alte produse cashback 10.765%
Pentru clientii existenti care cumpara Bitdefender Box cashback 12.98 Lei
Pentru clientii existenti care cumpara Bitdefender alte produse cashback 5.385% Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Cloudways logo cumpara platforma gestionata de gazduire în cloud AWS Google Cloud si castiga bani online
Cashback 100 Lei
InVideo logo cumpara editare video intro slideshow creare videoclip prezentare si castiga bani online
Cashback 25%
IO Scout logo cumpara unelte vanzari Amazon cuvinte cheie cautare produse analiza si castiga bani online
Cashback 140 Lei
Parallels logo cumpara aplicatii remote server, desktop mac si windows si castiga bani online
Cashback 7.5%
HMA VPN HideMyAss logo cumpara VPN windows android ios nac linux, web proxy si castiga bani online
Cashback 18%
Acest site foloseste cookieInchide