CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Software

Panda Security cashback - cumpara antivirus VPN protectie web email parole retea si castiga bani

Panda Security logo cumpara antivirus VPN protectie web email parole retea si castiga bani online
Primesti pana la 17.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Panda Security

Cashback cu Panda Security castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de antivirus VPN protectie web email parole retea inapoiem o parte din bani

Antivirus VPN protectie web email parole retea

Cu aproape 30 de ani de istorie, Panda Security este un furnizor international concentrat pe solutii de securitate bazate pe cloud si solutii on-premise, cu produse disponibile in peste 23 de limbi si milioane de utilizatori aflati in 195 de tari din intreaga lume.
Portofoliul nostru de solutii include protectia bazata pe SaaS (software ca un serviciu) a punctelor finale, traficului de e-mail si web, gestionarea sistemelor bazate pe cloud, precum si o platforma integrata de protectie a punctelor locale. necesare pentru a va bucura de internet cu liniste sufleteasca: antivirus, firewall, anti-spam, protejare identitate, control parental, manager de parole etc. In 2018, am adaugat Panda VPN la portofoliul nostru de produse B2C.
Toate solutiile noastre sunt sustinute de servicii de asistenta tehnica gestionate de o echipa de specialisti, disponibila in permanenta.
Cibersecuritatea traditionala se lupta pentru a tine pasul cu noile malware. Tehnologia noastra inteligenta, bazata pe Big Data si AI, monitorizeaza fiecare aplicatie rulanta pe sistemele dvs. si clasifica absolut TOTUL. Spre deosebire de solutiile antivirus traditionale, care actioneaza doar daca un proces este rau intentionat, tehnologia noastra detecteaza atacuri chiar inainte de a se intampla.

Antivirus Windows, Android, Mac & IOS

Protejati-va si controlati dispozitivele de contul dvs. de securitate panda. Protectie antivirus impotriva tuturor tipurilor de amenintari, inclusiv ransomware. Protectie impotriva virusilor, amenintari avansate si atacuri cibernetice. Protectia completa a datelor personale si parolelor. Control parental: gestionati utilizarea internetului copilului dvs.
Panda Security antivirus gratuit pentru Android va protejeaza smartphone-ul si tableta impotriva virusilor, programelor malware si programelor spyware. Acordati atentie acestor semne de avertizare care ar putea indica dispozitivul dvs. este infectat si aveti nevoie de un antivirus pentru Mac.

Panda Dome VPN

Avem mii de servere in intreaga lume pentru a asigura viteza si performanta maxima a conexiunii. Tehnologia noastra foloseste cel mai sigur protocol VPN (retea privata virtuala) de pe piata. Panda Security va permite sa accesati tot continutul Internet in siguranta si in mod privat: emisiuni TV, retele sociale, canale de sport si stiri, streaming video / audio, site-uri de intalnire, jocuri video ... din orice parte a lumii!

Solutii antivirus pentru companii

Panda Systems Management, cel mai simplu mod de a gestiona, monitoriza si intretine toate dispozitivele companiei dvs., indiferent daca sunt la birou sau intr-o locatie indepartata. Panda Fusion, protejeaza, gestioneaza si accepta de la distanta toate dispozitivele de infrastructura IT, inclusiv tabletele si smartphone-urile. Panda Email Protection, ofera protectie imediata si eficienta impotriva virusilor si spamului, prin scanari online efectuate pe serverele Panda Security. Panda Patch Management, este o solutie pentru gestionarea vulnerabilitatilor si actualizarile si patch-urile corespunzatoare, atat pentru sisteme de operare, cat si pentru sute de aplicatii.
Panda Full Encryption, este un modul suplimentar pentru protectia finala a Panda Security si solutiile de securitate adaptive avansate, concepute pentru a gestiona central criptarea discului complet. Este o solutie pentru a gestiona vulnerabilitatile si actualizarile si patch-urile corespunzatoare, atat pentru sisteme de operare, cat si pentru sute de aplicatii.
Panda Aether Platform este o platforma eficienta, scalabila si extensibila pentru gestionarea centrala a tuturor solutiilor de baza ale Panda Security.
Panda Fusion 360, securitate avansata automatizata, management IT centralizat si asistenta la distanta pentru toate statiile de lucru, laptopuri si servere din reteaua corporativa.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Fiverr cashback - cumpara web design grafica video animatie programare SEO si castiga bani online
Cashback 14 Lei
Antivirus kaspersky cashback - cumpara licenta antivirus android, PC si castiga bani online
Cashback 10%
NordVPN cashback - cumpara servicii VPN, aplicatie VPN telefon, server si castiga bani online
Cashback 20%
Corel cashback - cumpara CorelDRAW Graphics Suite PaintShop Pro VideoStudio si castiga bani online
Cashback 5%
Software Deals logo cumpara licente windows 10, office 2016 si castiga bani online
Cashback 5%

Panda Security cashback - cumpara antivirus VPN protectie web email parole retea si castiga bani online

Categorii disponibile in Panda Security

  • Software
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Cloudways logo cumpara platforma gestionata de gazduire în cloud AWS Google Cloud si castiga bani online
Cashback 100 Lei
InVideo logo cumpara editare video intro slideshow creare videoclip prezentare si castiga bani online
Cashback 25%
IO Scout logo cumpara unelte vanzari Amazon cuvinte cheie cautare produse analiza si castiga bani online
Cashback 140 Lei
Parallels logo cumpara aplicatii remote server, desktop mac si windows si castiga bani online
Cashback 7.5%
HMA VPN HideMyAss logo cumpara VPN windows android ios nac linux, web proxy si castiga bani online
Cashback 18%
Acest site foloseste cookieInchide